• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • mr. Sandor Gunsing
  • Loonheffingenspecialist
  • +31 (0)53-8504900
  • +31 (0)6-13298230
mr. Sandor Gunsing
Stappenplan voor implementatie WKR regeling
Opgeslagen in 'Mijn KroeseWevers'

08.07.2014

• Personeels- en salarisadvies
  • Werkgever
  • Werkkostenregeling

Stappenplan voor implementatie WKR regeling

Per 1 januari 2015 moet de WKR regeling in uw bedrijf geïmplementeerd zijn. Dit stappenplan kan gebruikt worden ter ondersteuning bij implementatie van deze regeling. In 13 stappen is uw organisatie vóór
1 januari WKR-proof!

Download hier het stappenplan implementatie WKR regeling.

Download het stappenplan