• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • Lennart Rolevink
  • Subsidieadviseur
  • +31 (0)541-53 06 66
Lennart Rolevink
Factsheet - Subsidieregeling ESF Duurzame inzetbaarheid
Opslaan in 'Mijn KroeseWevers'

15.09.2015

• Personeels- en salarisadvies
  • Subsidieadvies

Factsheet - Subsidieregeling ESF Duurzame inzetbaarheid

Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert ESF deze programmaperiode ook een bijdrage. Er is nu de mogelijkheid voor bedrijven en (overheids)instellingen om subsidie aan te vragen voor het inhuren van een externe adviseur op het gebied van:
Bedrijfs- of organisatiescan; Duurzame inzetbaarheid van werknemers; Gezond en veilig werken; Leercultuur voor werknemers; Betrokkenheid en productiviteit; Interne en externe mobiliteit van werknemers; Flexibele werkcultuur; Arbeidstijdenmanagement.

Een onderneming krijgt 50% van de kosten vergoedt met als maximum bijdrage €10.000.
De aanvraagperiode subsidieregeling is van 19 oktober tot en met 13 november 2015.

Download hier de Factsheet Subsidieregeling ESF Duurzame inzetbaarheid.