• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • Odmar Hannink MSc
  • Subsidieadviseur
  • +31 (0)541-53 06 66
Odmar Hannink MSc
Factsheet - Praktijkleren 2017
Opslaan in 'Mijn KroeseWevers'

17.05.2017

• Subsidie
  • Subsidieadvies

Factsheet - Praktijkleren 2017

De subsidieregeling praktijkleren heeft tot doel werkgevers te stimuleren tot het bieden van praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen. Hierdoor kunnen uw werknemers zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en beschikt u over beter opgeleid personeel. De aanvraagperiode voor de subsidieregeling start 2 juni tot en met uiterlijk 15 september 2017 tot 17.00 uur.

In de factsheet die u hier kunt downloaden geven wij u informatie over de subsidieregeling praktijkleren die u vanaf 2 juni kunt aanvragen.