• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • Marielle Kisfeld-Mommer MB RB
  • Belastingadviseur
  • +31 (0)541-530666
  • +31 (0)6-34422156
Marielle Kisfeld-Mommer MB RB
Factsheet -  Kennisvoucher SIB
Opgeslagen in 'Mijn KroeseWevers'

27.10.2016

• Subsidie
  • Internationaal ondernemen
  • Subsidieadvies

Factsheet - Kennisvoucher SIB

Heeft u plannen om met uw bedrijf de internationale markt te betreden? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor de kennisvoucher Starters International Business (SIB). De aanvraagperiode voor de kennisvoucher start 1 oktober.

In de factsheet die u hier kunt downloaden geven wij u meer informatie over de kennisvoucher SIB en de voorwaarden en eisen die worden gesteld.