• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • Berto Janssen
  • Directeur corporate finance
  • +31 (0)53-8504900
  • +31 (0)6-12631452
Berto Janssen
Factsheet - Alternatief financieringslandschap 2016
Opgeslagen in 'Mijn KroeseWevers'

26.01.2016

• Corporate Finance
  • Financieringen

Factsheet - Alternatief financieringslandschap 2016

Welke financieringsmogelijkheden heb je als ondernemer, naast een bankfinanciering?

Dat de mogelijkheden voor financieringen de laatste jaren gewijzigd is, is geen nieuws. Het financieringslandschap is in beweging en trends, zoals het stapelen van verschillende financieringen, zorgen ervoor dat ondernemers minder afhankelijk worden gemaakt van één partij. En er komen steeds meer financieringspartijen op de markt. Welke partij(en) past bij uw onderneming? De factsheet 'Alternatief financieringslandschap 2016' geeft u een actueel overzicht in de mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om de volledige factsheet te bekijken.