• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • Ben Scholten
  • Specialist pensioen & inkomen
  • +31 (0)53-8504900
  • +31 (0)6-51000771
Ben Scholten
De WGA in 7 stappen
Opgeslagen in 'Mijn KroeseWevers'

04.07.2016

• Personeels- en salarisadvies
  • Ziektewet
  • WGA
  • UWV
  • Pensioen & Inkomen

De WGA in 7 stappen

Per 1 januari 2017 wijzigen de risico’s en de financiering van arbeidsongeschikte vaste- en flex-werknemers. Dat betekent dat u als werkgever opnieuw keuzes moet maken om uw risico’s te beperken.

Als werkgever draagt u voor werknemers die arbeidsongeschikt uit dienst gaan en een WGA-uitkering ontvangen, naast de loondoorbetalingsverplichting, voor maximaal tien jaar de financiële consequenties.
Met deze 7 stappen brengt u uw risico’s in beeld.

Download hier het stappenplan.