• Informatie op maat en als eerste op de hoogte
  • Persoonlijke aanbiedingen

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

De site van KroeseWevers maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyvoorwaarden.
Accepteren
  • mr. drs. Harold Oude Smeijers
  • Directeur belastingadvies
  • +31 (0)541-530666
  • +31 (0)6-10030679
mr. drs. Harold Oude Smeijers
Kwalificerende buitenlandse belastingplichtige
Opgeslagen in 'Mijn KroeseWevers'

26.05.2014

• German Desk
  • Hypotheek

Kwalificerende buitenlandse belastingplichtige

Vanaf 1 januari 2015 treedt naar alle waarschijnlijkheid de regeling voor kwalificerende buitenlandse belastingplichtige in werking. Deze regeling beperkt de rente-aftrek voor buitenlandse belastingplichtigen.
Slechts onder bepaalde voorwaarden levert dit nog renteaftrek op.

Het is goed om u vooraf te laten informeren welke gevolgen dit voor u heeft. In bijgaand artikel van in Dagblad De Limburger wordt aangegeven dat deze wet de buitenlandse belastingplichtige dupeert.

Lees hier het volledige artikel.

Lees het artikel

Bron: Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad

Gerelateerd aan deze publicatie