Inloggen

Mijn KroeseWevers

Welkom bij Mijn Kroesewevers!
Met Mijn KroeseWevers maakt u uw persoonlijke website op basis van úw voorkeuren.

Uw voordelen:

  • Informatie op maat en als eerste op de hoogte
    Direct overzicht van de meest recente blogs, publicaties en whitepapers die aansluiten op uw interesses
  • Persoonlijke aanbiedingen
    Wanneer u zich registreert bieden wij u graag persoonlijke aanbiedingen aan op gebied van accountancy en (belasting)advies

Veranderen uw interesses? Dan kunt u uw voorkeursinstellingen altijd wijzigen bij ‘voorkeuren’.

Ik ben Zakelijk geïnteresseerd in
Ik ben Privé geïnteresseerd in


Registeren

Door te registreren kunt u uw aangegeven interessegebieden op meerdere apparaten gebruiken.

Door op ‘opslaan’ te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Instellingen opslaan

Door uw instellingen op te slaan kunt u uw aangegeven interessegebieden op meerdere apparaten gebruiken.

Door op ‘opslaan’ te klikken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

InloggenWachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.KroeseWevers maakt gebruik van Cookies

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we altijd om de website goed te laten werken, zodat je relevante communicatie aantreft bijvoorbeeld. Onze website maakt ook van cookies van derden gebruik om jou een prettige ervaring op onze online kanalen aan te bieden. Zodat je berichten op social media kunt delen bijvoorbeeld. Of om relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord
De ambitie van Marèll
Opslaan in 'Mijn KroeseWevers'

26.11.2018

  • Accountancy
  • Arbeidsmarkt

De ambitie van Marèll

Hoe is het om als student bij KroeseWevers te werken? Marèll uit Wierden is 21 jaar en werkt één dag per week op de samenstelafdeling en vertelt in deze blog hoe de werksfeer bij KroeseWevers is en welke ambities zij heeft.

Waarom KroeseWevers?

Marèll: ‘’Ik volg de opleiding hbo-Accountancy aan het Windesheim in Zwolle en daar hebben ze een website met stageaanbieders. Via deze website kwam ik KroeseWevers tegen. Eerlijk gezegd kende ik KroeseWevers nog niet, maar door op de website te kijken kreeg ik een positief beeld.

Wat mij aansprak op de website is dat het niet alleen om werken draait, maar ook om de persoon. Ook las ik dat de deuren altijd open staan. Dit gaf mij een goed gevoel. Ik wil namelijk werken in een omgeving waar ik mijzelf kan zijn en geen nummer ben.

Na het bezoeken van de website heb ik gereageerd op een stageplek en kreeg ik meteen reactie. Ik heb van januari tot en met juni 2018 stage gelopen in Deventer. Dit beviel erg goed en omdat ik één dag in de week vrij ben heb ik de mogelijkheid gekregen om bij KroeseWevers te blijven werken.

Dat de deur bij iedereen openstaat, dat klopt ook echt. Tijdens mijn stage was ik een dag aanwezig op een andere vestiging. Dit vond ik best spannend. Bij binnenkomst werd ik meteen wegwijs gemaakt en liet een collega zien waar ik aan de slag kon. Dit zorgt ervoor dat ik mij thuis voel bij KroeseWevers.’’

Werkzaamheden bij KroeseWevers

Marèll: ‘’Op dit moment ben ik bezig met het onderhouden van administraties, facturen en bankkoppelingen. Ik krijg opdrachten van collega’s en deze voer ik zelfstandig uit. Als ik vragen heb kan ik altijd bij mijn collega’s of mentor terecht.

Het komt ook voor dat ik bij de klant ben. Dit vind ik erg leuk, omdat je dan ook persoonlijk contact hebt. Als er iets onduidelijk is of er ontbreken documenten dan kan ik meteen met de klant schakelen.’’

Ruimte om te ontwikkelen

Marèll: ‘’Er is absoluut ruimte om te ontwikkelen en je telt meteen mee. Tijdens mijn stage mocht ik op de tweede dag mee naar een klant en in de dagen erna ook. Dit was een verrassing voor mij, omdat ik dacht dat dit alleen bij de Audit afdeling zo zou zijn.

Ik merk dat ik in een korte tijd ook op persoonlijk vlak mij verder heb ontwikkeld. Ik heb geleerd om niet onzeker te zijn en gewoon dingen te durven en te zeggen. Ik stap nu veel sneller op mensen af.

Ook is er ruimte om door te groeien binnen de organisatie. Het is niet zo dat je in een bepaalde functie start en er wordt gedacht dat je deze functie voor altijd blijft doen. Ik heb echt het gevoel dat ik kan doorgroeien en dat dit wordt gestimuleerd.’’

Mijn ambities

Marèll: ‘’Ik wil mijn opleiding hbo-Accountancy afronden en bij KroeseWevers blijven werken. Ik wil de AA-titel behalen en een mooie klantenportefeuille opbouwen.

Om de AA-titel te behalen ga ik twee jaar lang vier dagen werken en één dag naar school. Na deze twee jaar ga ik drie jaar lang praktijkstage lopen. Dit betekent dat ik fulltime aan het werk ben om zo de nodige ervaring op te doen.’’

Ook bij KroeseWevers werken?

Wil je net als Marèll ook werken op een plek waar jij als persoon belangrijk bent? Of heb je vragen over werken bij KroeseWevers? Neem dan contact op met onze recruiter Elke Damhuis, via 06-57772142 of stuur een e-mail naar hr@kroesewevers.nl. Zij vertelt je graag meer over het werken bij KroeseWevers.

Gerelateerd aan deze blog