Fit met Audit: hoe blijven onze audit-collega's vitaal?

Tafeltennis audit min

Werken op de Audit-afdeling betekent samen met elkaar het werk verzetten. Maar ook samenwerken, teamuitjes, samen sporten en werk herverdelen als de druk te hoog wordt. In deze rubriek vertellen audit-collega’s van verschillende vestigingen hoe fit ze zijn en blijven, en hoe ze elkaar fit houden tussen de drukte door.

Audit Deventer

Een voetbal- en tafeltennistafel, een rondje wandelen in de pauze en leuke teamuitjes. Volgens Manon Buitink, assistent accountant audit, zit het in Deventer wel goed met de fitheid op de afdeling. “Ondanks drukte door onder andere werk en studie merk ik dat ik voldoende sport en beweeg. Na de coronaperiode is mijn privéleven ook drukker, wat weer zorgt voor een betere afwisseling tussen werk en privé. Die is nu meer in balans.”

Zich fit voelen is voor Manon vooral goed in haar vel zitten. Hier hebben de mensen om haar heen grote invloed op, “Ik ben blij met de leuke groep collega’s die we binnen KroeseWevers hebben”.

Audit Emmen

Audit Emmen

“Fit zijn en blijven is een kwestie van prioriteiten stellen”, vindt Evert Jan ter Wijlen, senior manager audit in Emmen. “Ik fiets minimaal 1 keer per week en in de zomermaanden 2 keer. Daarnaast voetbal ik maandelijks in een 35+ competitie en ga ik ook regelmatig met de kinderen voetballen. Zo houden ze mij jong.”

Fit zijn betekent voor Evert Jan dat hij lekker in zijn vel zit, door een goede balans te hebben tussen werk en privé, mét voldoende ruimte om te sporten. “De woensdagavond is in principe mijn fietsavond en die houd ik vrij. De flexibiliteit van ons hybride werkbeleid helpt met momenten vinden om tussen en rondom mijn werk te sporten. Met sport kan ik mijn hoofd leegmaken en het geeft mij ruimte om over nieuwe dingen na te denken.

Ik voel me energiek! Vanuit KroeseWevers doen we in regio Noord mee aan verschillende sportevenementen, zoals de Spinningmarathon voor het Martiniziekenhuis en de 4-mijlloop van Emmen. Eén van de leuke aspecten hiervan is dat we ook dingen ondernemen met collega’s van andere disciplines!”

"De flexibiliteit van ons hybride werkbeleid helpt met momenten vinden om rondom mijn werk te sporten".

person
Evert Jan ter Wijlen Manager audit bij KroeseWevers

Audit Enschede

In Enschede vertelt controleleider Laura Lage Venterink dat fit zijn voor haar betekent dat ze lekker in haar vel zit. “Ik zorg altijd dat ik minimaal één dag in de week (in het weekend) niet met werk of studie bezig ben. Daarbij is het belangrijk om werk en studie zodanig te plannen dat je sport en sociale activiteiten nooit hoeft af te zeggen.” Zo blijft ze fit: volleyballen, sportieve teamuitjes en voldoende tijd maken voor leuke dingen met vrienden en familie.

Ook Maaike Beijerink - Spiele, senior assistent accountant, doet actief mee met de teamuitjes en etentjes op de afdeling. Want bij fit zijn hoort ook voldoende tijd nemen om bij te komen en leuke dingen te doen. Sporten houdt haar fit: “Door sporten merk ik dat ik fitter en vrolijker ben. Daardoor heb ik meer energie voor mijn werkzaamheden.” Ze zorgt ervoor dat er een stok achter de deur is bij de wekelijkse sportmomenten door dit in te plannen en zegt dit enkel bij grote uitzonderingen af. “Zo maak ik mijn gezondheid een prioriteit.” “Ik voel me redelijk fit.

Op een schaal van 1 tot 10 geef ik mezelf een 9!” Een mooi cijfer van Eric Hutten, directeur audit en voorzitter van ons dagelijks bestuur. “Fit zijn betekent voor mij dat ik aan het einde van de werkdag voldoende energie over heb om nog andere dingen op te pakken. Het werk dat wij doen, is topsport”, aldus Eric. Daarom zorgt hij dat hij voldoende rust pakt: 7 á 8 uur slaap, twee keer in de week sporten, in de tuin werken en zo min mogelijk met werk bezig zijn in het weekend. Hoe hij dat combineert met zijn dynamische functie? “Door een goede planning te maken en tijdig bij te sturen. Er zijn tijden dat mijn agenda overvol is. Dan helpt het om hierover te communiceren met het team en belangrijke zaken tijdig in te plannen.”

"Door sporten merk ik dat ik fitter en vrolijker ben, daardoor heb ik meer energie voor mijn werkzaamheden".

person
Maaike Beijerink - Spiele Assistent accountant audit
Fit met Audit: hoe blijven onze audit-collega's vitaal?

Wil je meer weten? Neem contact op!

Manon buitink
Manon Buitink
Assistent accountant
+31 570 61 30 92
Evert jan terwijlen msc ra
Evert Jan Terwijlen Msc RA
Accountant
+31 591 657 887
Maaike beijereink spiele
Maaike Beijerink - Spiele
Controleleider
+31 53 850 49 58
Meer informatie? +31 (0)53 850 49 00

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Neem contact op

Wij maken gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te optimaliseren. Maar ook voor het bijhouden van statistieken en voor marketingdoeleinden. Door op ‘Zelf instellen’ te klikken, kunt u meer lezen over onze cookies en uw voorkeuren aanpassen. Door op 'Accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring. U kunt uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

Functionele cookies
Wij plaatsen functionele cookies om te zorgen dat basisfuncties van onze website goed werken en om uw cookie-instellingen goed vast te kunnen leggen. De functionele cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren, daarom kunt u deze cookies niet uitschakelen. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens.
Ingeschakeld Uitgeschakeld
Analyserende cookies
Elke dag meten en analyseren wij het gebruik van onze online kanalen om onze bezoekers de beste ervaring te bieden. Met de analyserende cookies doen we kennis op. Deze informatie gebruiken we om onze sites elke dag weer een beetje beter te maken, in het voordeel van de bezoekers van onze website.
Ingeschakeld Uitgeschakeld
Marketing en social media cookies
Deze cookies gebruiken we voor marketingdoeleinden, waardoor u onze online kanalen persoonlijker kan ervaren. Denk hierbij aan gepersonaliseerde content of gepersonaliseerde communicatie op social media.
Ingeschakeld Uitgeschakeld